Herbeleef uw tuin
Neem nu direct contact op via 085 018 75 67

Over ons

MB Veranda is een innovatief bedrijf gevestigd in Eindhoven. Wij zijn een specialist als het aankomt op de verkoop, constructie, en productie van aluminium profielen. In 2008 hebben de initiatiefnemers hun eerste veranda's geplaatst voor privĂ© gebruik, en voor bestaande relaties. Vervolgens na jarenlang onderzoek, ontwikkeling en testen hebben zij een systeem op de markt gebracht dat innovatief en kwalitatief hoogwaardig is. De aandacht voor detail en vakmanschap is zichtbaar in alle MB producten.

MB Veranda zal blijven innoveren, en verbeteren van producten om de beste kwaliteit te kunnen bieden in combinatie met een uitstekende service.
Onze specialiteit is het op maat maken van vrijwel het gehele assortiment. Moet uw overkapping ingekort worden op de breedte, of diepte ? Wilt u zonder een meerprijs een veranda laten plaatsen waarmee u optimaal gebruik maakt van iedere centimer ? Dan bent u bij MB Veranda aan het juiste adres.

Heeft u tijd voor een kop koffie, en een goed gesprek ?
Bezoek ons dan op de Jeroen Boschlaan 275 te Eindhoven en maak kennis met ons team. Stuk voor stuk gepassioneerde, en deskundige medewerkers die u graag met inzet, toewijding en kennis helpen.

Tot snel!